Грінки з зеленим горошком, м’ятою та беконом

Інгредієнти:

зелений горошок – 300 г
сухе біле вино – 120 г
цибуля – 1 шт
часник – 1 зубець
бекон з «Родинної ковбаски» – 150 г
багет
листя м’яти
оливкова олія

Багет (особливо смакує багет придбаний у «Родинній ковбасці») нарізати та підсушити в духовці.
Цибулю дрібно нарізати та підсмажити на оливковій олії ( до прозорого кольору); вилити вино та додати зелений горошок, перемішати та залишити на сковорідці на 3-5 хвилин. Додати листки м’яти до підтушкованого горошку. Перетерти все в блендері або кухонному комбайні , щоб горошки залишились цілісними. Бекон від «Родинної ковбаски» нарізати тонкими смужками і підсмажити до хрусткої скоринки. Натерти підсушені грінки часником, викласти горохове пюре, зверху покласти шматочок бекону. Грінки готові!
Смачного!

<<<Назад