Круасани з шинкою та помідором

Інгредієнти:

круасани – 2 шт
шинка від «Родинної ковбаски» 150 г
помідор – 1 шт
сир вершковий – 50 г
сир твердий – 50 г
петрушка
кедрові горішки
оливкова олія

Кедрові горішки підсмажити на сухій сковорідці, твердий сир натерти на дрібній тертці. Дрібно нарізану петрушку перетерти в блендері з кедровими горішками. Додати оливкову олію і твердий сир та продовжувати збивати блендером. Якщо соус загустий, можна додати трішки кип’яченої води. Посолити та поперчити та все перемішати. Помідор та шинку нарізати тоненькими пластинками. Розрізати круасани не до кінця, щоб вони відкрились метеликом. Намазати нижню частину круасана вершковим сиром, викласти шинку, помідор, підготовлений соус і накрити другою частиною.
Смачного!

<<<Назад