Мексиканський салат

Інгредієнти:

листя салату
куряче філе – 300 г
червона басоля – 300 г
огірок – 2 шт
помідори черрі – 8 шт
Для заправки: оливкова олія, кінза, лайм (1 шт), цукор, сіль та перець.

Заправка: нарізати дрібно свіжу кінзу (можна і коріандр), додати оливкову олію, трошки цукру (1 ч. л), перець, сік лайма – все перемішати.
Салат: куряче філе з «Родинної ковбаски» нарізати невеликими шматочками та обсмажити на оливковій олії до хрусткої скоринки. Помідори черрі розрізати на половинки, а огірок – невеликими шматочками.
Оформлення: викласти на тарілку листя салату (можна використовувати мікс салату). Поверх листя викласти смужками куряче філе, помідори черрі, огірок та червону фасолю.
Полити салат приготовленою заправкою.
Смачного!

<<<Назад