М’ясні роли

Інгредієнти:

свинина – 400 г
в’ялені помідори – 5 шт
прошутто – 150 г
сир горгонзолла – 50 г
часник
сіль та перець

М’ясо із «Родинної ковбаски» нарізати тонкими пластинками шириною не більше 1 см. (м’ясо можна відбити, тоді воно буде м’якшим та тоншим). Потім м’ясо посолити та поперчити, натерти пропущеним через часникодавку часником. На кожен шматок м’яса викласти в’ялені помідори та сир горгонзолла, який додасть страві гостроти . Сформувати з м’яса роли та обгорнути їх у прошутто. Викласти м’ясні роли у форму для випікання та змастити їх олією з в’ялених помідорів. Випікати 30 хвилин при 200 °С.
Смачного!

<<<Назад