М’ясо з соусом з бренді та чорносливом

Інгредієнти:

свинина – 600 г
кріп – 1 пучок
масло – 50 г
сметана – 150 г
вода
бренді – 10 ст. л
чорнослив – 30 шт
оливкова або соняшникова олія
сіль та перець

У каструлю положити чорнослив, додати бренді (10 ст. л) та воду (1/2 склянки). Накрити каструлю кришкою та варити на невеликому вогні 6 хвилин.
М’ясо: полядвицю, придбану в «Родинній ковбасці», нарізати завтовшки 2 см, посолити та поперчити. Обсмажити з обох боків на оливковій олії або вершковому маслі (≈ по 2-3 хвилини з кожного боку). Додати приготовлений соус з бренді та чорносливом, потім влити сметану (150 г). Перемішати та тушкувати 2-3 хвилини під кришкою. Дрібно нарізати кріп і додати до м’яса.
Подавати до столу можна з пастою чи овочами.
Смачного!

<<<Назад