Салат Цезар

Інгредієнти:

листя салату «Ромен»
крутони ( або підсушені хлібці)
помідори черрі
бекон від «Родинної ковбаски»
Для соусу: жовток, часник, лимонний сік, оливкова олія та вустерський соус.

Крок 1:нарізати бекон та підсмажити на сковорідці.
Крок 2: приготування заправки
Відділити білок від жовтка, видавити через часникодавку зубець часнику. Додати декілька крапель лимонного соку, оливкову олію, вустерський соус. Збити це все вінчиком.
Крок 3:Приготування салату
Порвати листя салату на шматки, додати крутони, помідори черрі розрізати навпіл та додати бекон. Заправити соусом. Прикрасити салат пармезаном, який нарізати тоненькими смужками..
Смачного!

<<<Назад