Салат з руколи, фасолі та м’яса

Інгредієнти:

свинина від «Родинної ковбаски» – 150 г
помідор – 3 шт
рукола – 200 г
консервована фасоля – 150 г
Для заправки: оливкова олія, оре гано, сіль, перець, часник лимонний сік.

М’ясо (вирізку свинячу) посолити та поперчити, порізати на шматочки та обсмажити на сковорідці на вершковому маслі до ніжної та хрусткої скоринки.
Нарізати помідори такого ж розміру як і м’ясо.
Викласти у миску руколу, фасолю, помідори та м’ясо.
Заправка: до 2 ч. ложки лимонного соку видавити зубець часнику, додати оливкову олію, сіль, перець, сушений орегано. Все перемішати та заправити салат.
Смачного!

<<<Назад