Сендвіч з шинкою та квашеними овочами

Інгредієнти:

Шинка від «Родинної ковбаски» – 70 г
житній хліб – 2 шматки
яйце (жовток) – 1 шт
часник – 2 зубці
варена картопля – 1 шт
твердий сир – 50 г
квашений огірок , квашена капуста, маринований пекучий перець.

Соус для сендвічів: почистити 2 зубчика часнику та перетерти їх разом із сіллю у пюре. Відділити жовток від білка, додати перетертий часник з сіллю та збити масу.
Туди ж додати 100 мл оливкової олії (спочатку кілька крапель, не перестаючи помішувати, а потім додавати тонким струменем). Якщо маса буде густа, можна додати лимонного соку.
Почистити відварену картоплину від шкаралупи, перетерти її у пюре та додати яйця з часником.
Тонкими шматками нарізати шинку від «Родинної ковбаски», сир, огірок та перець. На підсушений житній хліб викласти попередньо підготовлений соус, шинку та сир, потім консервовані овочі (огірки, капусту,перець). Накрити сендвіч шматочком хліба, змащеним соусом та розрізати на половинки.
Смачного!

<<<Назад