Студентський сніданок

Інгредієнти:

помідори – 2 шт
яйця – 2 шт
зелена цибуля
сіль та перець
Для лавашу:
лаваш – 1 лист
шинка від «Родинної ковбаски» – 200 г
твердий сир – 150 г
зелена цибуля

З помідора зрізати верхівку і вибрати серединку. У кожен помідор вибити яйце, посолити, поперчити. Форму змастити олією, викласти помідори і запікати у духовці при температурі 190 °С поки яйця не згорнуться. Прикрасити листочками базиліку або ж зеленою цибулькою.
Для лавашу: шинку від «Родинної ковбаски» нарізати смужками та підсмажити на сковорідці. Начинити лаваш підсмаженою шинкою та натертим твердим сиром. Щоб рулетики тримались купки, перев’язати зеленою цибулиною.
Смачного!

<<<Назад