Запечені баклажани з м’ясним фаршем та сиром

Інгредієнти:

баклажани – 2 шт
морква – 1 шт
м’ясний фарш від «Родинної ковбаски» – 200 г
цибуля -1 шт
твердий сир – 100 г
сіль та перець

Розрізати баклажани поздовж, вибрати серединку та натерти сіллю (щоб вони розм’якли і пустили трішки рідини).
Начинка: моркву натерти на грубій тертці; цибулю нарізати невеликими квадратиками та протушкувати на невеликому вогні. Потім додати туди фарш,сіль та перець – все перемішати та тушкувати ще декілька хвилин до готовності фаршу.
Пропасерованим фаршем начинити баклажани та поставити готуватись у духовку на 20 хвилин при 180°С. За декілька хвилин до готовності посипати баклажани натертим сиром.
Страва готова.
Смачного!

<<<Назад