Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче філе розрізаємо вздовж на широкі шматки. З одного курячого філе вийде близько чотирьох таких шматків м’яса, а відповідно з двох філе вийде вісім рулетиків, по два на порцію.
2. Відбиваємо кожен шматок курячого філе до найтоншого стану, але так, щоб не було розривів. М’ясо солимо і посипаємо чорним меленим перцем.
3. Шинку нарізаємо тонкими скибочками за кількістю шматків курячого філе- в даному випадку на 8 скибочок. Тепер приступаємо до формуванню рулетів. На шматок м’яса викладаємо скибочку шинки.
4. Посипаємо шинку кропом. Викладаємо на одну сторону стручкову квасолю. Викладаємо якомога компактніше, намагаючись помістити якомога більше стручків квасолі в кожен рулетик.
5. Загортаємо щільний рулетик, починаючи з того боку, де знаходиться стручкова квасоля. Так загортаємо інші рулетики і викладаємо їх в один шар у форму для запікання.
6.Посипаємо злегка сіллю і скроплюємо оливковою олією. Накриваємо форму фольгою і ставимо в заздалегідь розігріту до 200 г духовку на 25 хвилин. Потім фольгу знімаємо і запікаємо рулетики ще 10 хвилин при 180 г.
Смачні курячі рулетики з начинкою готові. Подавайте їх в гарячому вигляді з будь-яким гарніром і улюбленими соусами!
Кошик порожній