Інгредієнти:
Для тіста потрібно:
Для начинки :
Приготування:
1. Для приготування млинців збиваємо яйця в пишну піну. Краще це робити за допомогою міксера. Додаємо до яєць цукор, сіль та олію і знову збиваємо.
2. Молоко підігріваємо, але не доводимо до кипіння.
3. Тепле молоко змішуємо з яйцями та цукром. Додаємо малими порціями борошно та постійно перемішуємо до того часу, поки не зникнуть всі грудочки. Тісто має бути в міру рідким і нагадувати рідку сметану.
4. Виливаємо на сковорідку без олії та смажимо з обох боків до рум’яного кольору.
5. Для приготування начинки шинку нарізаємо тонкими смужками , сир натираємо на грубій терці. Шпинат промиваємо під проточною холодною водою, висушуємо і нарізаємо до начинки. Ставимо начинку в середину млинця, завертаємо і обсмажуємо з обох сторін до золотистого кольору.
Кошик порожній