Інгредієнти:
Приготування:
1. Миємо розмарин, м’яту і часник. Шматок м’яса обполоснемо під проточною водою і обсушуємо паперовими рушниками.
2. У сковороду додаємо рослинну олію, гілочку розмарину, м’яту і часник. Ставимо на сильний вогонь. Сковороду найкраще використовувати з високими краями.
3. Тримаємо розмарин і м’яту в олії деякий час і прибираємо за допомогою вилки або ложки зі сковороди. Часник перевертаємо на іншу сторону. У гарячу олію відправляємо полядвицю.
! На цьому етапі ні солити, ні перчити м’ясо не потрібно, так воно залишиться максимально соковитим і ніжним.
4. Обсмажуємо близько двох трьох хвилин з одного боку. Потім обережно перевертаємо шматок на іншу сторону. Залишаємо так само на пару хвилин при сильному вогні (чим довше м’ясо обсмажується на сковороді, тим жорсткіше воно виходить).
5. Викладаємо готовий стейк на тарілку (тарілка не повинна бути сильно холоднаою) За допомогою чайної ложки ставимо на стейк вершкове масло.
6. Солимо і перчимо за смаком. Перець краще використовувати чорний грубого помолу. Накриваємо тарілку зі стейком кришкою і даємо стейку “відпочити” деякий час (досить буде десяти хвилин).
7.Подавати стейк можна з зеленню і овочами, або ж з різними соусами на свій смак.
Кошик порожній