Вважається що ідеальна страва поєднує в собі солодкі, кислі та солоні смаки в гармонійному балансі. Святкова пора попереду, тож варто вже замислитися, чим ви здивуєте гостей на святкову вечерю. Ми пропонуємо вам доповнити основні страви з м’яса смачними кисло-солодкими соусами з фруктів або ягід. Це поєднання варте справжніх гурманів, а на приготування ягідних соусів потрібно зовсім небагато часу. Тому, вони стануть ідеальним доповненням до улюбленої страви на Різдво чи інше свято.
Качка з апельсиновим соусом – це ідеальна святкова страва. Аромат цитрусових створює ту саму атмосферу, за яку ми всі обожнюємо різдвяне меню.
Інгредієнти:
Приготування:
Ідеальний солодко кислий соус робить качку справжньою окрасою столу. Також цей рецепт апельсинового соуса бездоганно пасуватиме до копченої курки, балансуючи її насиченість та інтенсивний смак.
Ягоди додають соусам приємної кислинки, тому соус з журавлини заслужено вважається класичним доповненням до страв зі свинини. Обов’язково приготуйте соус з журавлини, рецепт якого ми підготували для вас.
Інгредієнти:
Приготування:
Перед подачею до столу процідіть соус через марлю або перетріть через сито. Його текстура та колір не залишать нікого байдужим. Доповніть соусом страви з полядвиці або домашню ковбасу. Він ідеально пасує як до гарячих, так і до холодних страв.
Гранат має яскравий смак, він поєднує у собі солодкість та терпкість, які додають м'ясним стравам східного колориту.
Інгредієнти:
Приготування:
Гранатовий соус також бездоганно доповнює страви з курячого стегна. Ви можете приготувати велику порцію та заморозити його, щоб використати для декількох святкових нагод, просто змінюючи м’ясний компонент.
Фруктові соуси — це простий спосіб урізноманітнити будь-яку м’ясну страву. Збережіть собі ці смачні та легкі рецепти та доповніть ними ваші різдвяні страви.
Кошик порожній