Інградієнти:
Приготування:
1. Фарш солимо, перчимо, додаємо подрібнений часник та яйце. Усе добре вимішуємо.
2. Викладаємо тонким шаром на харчову плівку. Фарш посипаємо тертим сиром, відступаємо трохи від краю, щоб м’ясо не прилипло, коли треба буде згортати рулет.
3. Злегка притискаємо рукою сир до м’яса, щоб він трохи прилип. За допомогою плівки згортаємо фарш рулетом. Загортаємо його у харчову плівку і кладемо у морозильну камеру на 2-3 год. Можна залишити його там на ніч.
4. Виймаємо рулет і даємо йому трохи розморозитись.
5. Готуємо кляр. Борошно, молоко, яйце змішуємо до однорідної маси. Солимо за смаком. Консистенція його має бути, як густа сметана. Змащуємо рулет з усіх сторін і запікаємо в духовці приблизно 45 хвилин при темп. 180 градусів.
Кошик порожній