Інгредієнти:
Для перцю:
Для підливи:
Приготування:
Відварити рис до напівготовності у великій кількості води без солі. У перців вирізати хвостики, а також прожилки всередині з насіннєвою серединкою. Приготування фаршу: у миску викласти м’ясний фарш, рис, пропущений через прес часник, сіль, перець. Цибулю натерти на тертці, віджати сік і покласти до фаршу. Добре перемішати. Накрити миску з фаршем плівкою або тарілочкою й залишити хвилин на 20-30.
Цибулю нарізати не дуже дрібно, моркву потерти на великій тертці й обсмажити до прозорості. Додати сіль, цукор і томатну пасту. Перемішати й просмажувати ще 2-3 хвилини. Готову засмажку перекласти в каструлю.Заповнити кожен перець фаршем. На невеликій кількості олії підпекти перці з усіх боків до скоринки. Обсмажені перці викласти в каструлю поверх засмажки. Залити водою таким чином, щоб верхній шар не був повністю покритий. Покласти на вогонь і довести до кипіння. Додати часник, нарізаний часточками, перець горошком і лавровий лист. Накрити кришкою й тушкувати на маленькому вогні 40 хвилин. Приготування заливки: Змішати сметану з борошном і влити трохи бульйону з каструлі з перцями. Перемішати вінчиком, щоб не було грудочок. Гарно полити заливкою всі перці. Дати закипіти. Протушкувати ще 10 хвилин.
Найсмачніші фаршировані перці готові! Смачного! Готуємо з натхненням!
Кошик порожній