Літній сезон — це ідеальний час для ароматних страв на вогнищі. А якщо додати до гриль-меню локального колориту, наприклад, смаків Київщини — результат перевершить очікування. Ми зібрали рецепти для гриля, які легко приготувати на природі або вдома та доповнити їх смаколиками, скориставшись доставкою їжі від "Родинної ковбаски".
Традиційна котлета по-київськи набуває нового звучання, коли готується на мангалі.
Інгредієнти:
Приготування:
До такої страви чудово підійде копчене сало або сало в спеціях, а ще — домашня ковбаса від "Родинної ковбаски".
Цей рецепт швидкий, поживний і має яскравий аромат.
Інгредієнти:
Приготування:
Таке м’ясо на гриль смачно подавати з лавашем і паштетом або як частину комплексного обіду.
Інгредієнти:
Приготування:
Ідеально поєднується з шашликом свинним чи копченим м’ясом. Замовити їх можна серед асортименту їжі на замовлення з безкоштовною доставкою їжі від "Родинної ковбаски".
Інгредієнти:
Приготування:
Чудова закуска, яка стане у пригоді як для новорічного меню, так і для великоднього кошика.
Кошик порожній