Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе солимо, перчимо та посипаємо нарізаними листочками розмарину, гірчичним порошком і оливковою олією. Обсмажуємо. Через 5 хвилин м’ясо перевертаємо і смажимо ще 5 хв.
Нарізаємо цибулю тонкими кільцями, часник подрібнюємо і додаємо до м’яса. Виливаємо на сковороду вино і тушкуємо ще кілька хвилин. Після цього додаємо по ложці сметани на кожне філе. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо протягом 5 хв.
Курятину викладаємо на дошку і нарізаємо невеликими шматками.
У соус додаємо гірчицю з зернами, виливаємо кілька ложок на страву. Зверху викладаємо курячі шматочки, поливаємо їх соусом і відразу подаємо до столу.
Приємного апетиту.
Кошик порожній