Літо — це час відкритого вогню, диму та смачних вечорів у компанії найближчих. Пропонуємо додати до вашого звичного гриль-меню нотки Харківської кулінарії. Все легко готується просто неба — смачно, ситно та атмосферно!
Традиційні гречаники в новому форматі. Для приготування обирайте м’ясо на гриль зі свинини або стегна курячі — для цього можна замовити їжу з доставкою від "Родинна ковбаска".
Інгредієнти:
Зліпіть гречаники, злегка охолодіть, а потім обережно запікайте на решітці до золотистої скоринки.
Пропонуємо приготувати домашні ковбаски, замариновані в буряковому соусі з нотками часнику й прянощів. Насичений колір і аромат — ідеальне доповнення до пікніка.
Для маринаду:
Для ковбасок:
Приготування:
Ці домашні ковбаски з легкою буряковою кислинкою ідеально поєднуються з картоплею, запеченою з часником, або соусом зі сметани та хрону.
Класика, яку не варто ускладнювати. Але краще подавати зі смачною кров'янкою чи бужениною.
Потрібно:
Запікайте у фользі або на решітці. Якщо готуєте з салом — покладіть його шматочки поміж картопляних скибочок, аби вони увібрали аромати копченого сала.
Щось схоже подають до домашньої ковбаси на свята — тож цей соус ідеально пасує до м'ясного рулета чи навіть лікарської ковбаси. Якщо ж ви полюбляєте сальтисон, купити який можна в "Родинній ковбасці", неодмінно приготуйте цей запашний та пікантний соус.
Інгредієнти:
Спробуйте як додаток до шашлику зі свинини або стегна індички.
Кошик порожній