Святкові дні завжди наповнені довгоочікуваними зустрічами, теплими обіймами та довгими розмовами. А ще невіддільною частиною свята є багатий, різноманітний святковий стіл. Кожна господиня має свої особливі смаколики, які вже стали справжніми символами родинного свята. Та ми пропонуємо вам урізноманітнити звичні смаки новими рецептами від майстрів Родинної ковбаски. Якщо ви шукаєте рецепти святкових страв, які легко готуються, виглядають ефектно й дарують справжнє задоволення — ці ідеї саме для вас.
Для цього рецепту необхідно замаринувати цілу качку. Якщо ж часу обмаль, можна качку купити вже замариновану за фірмовим рецептом Родинної ковбаски
Інгредієнти:
Приготування:
Це класика, яку люблять у багатьох родинах. Така гаряча страва на святковий стіл не лише ароматна, а й вишукана.
Інгредієнти:
Приготування:
Порада: подавайте з печеними яблуками або гірчично-медовим соусом. Це страва, що точно стане зіркою вашого святкового столу — ситна, ароматна й елегантна.
Ніжний, шовковий крем-суп із глибоким смаком курячої печінки, легкими вершками та ароматом трюфельної олії — ідея для гарячої страви на святковий стіл, яка здивує навіть гурманів.
Інгредієнти:
Для подачі:
Приготування:
Перед подачею додайте трюфельну олію та подавайте із грінками й хрусткими скибочками копченого сала або мисливських сосисок.
Цей суп можна подавати як першу гарячу страву до святкового столу або як основну позицію у новорічному меню — він виглядає елегантно, має розкішний аромат і прекрасно поєднується з келихом сухого білого вина.
Інгредієнти:
Приготування:
Це одна з тих швидких страв на святковий стіл, які дивують простотою та смаком. Якщо шукаєте легкі страви на святковий стіл — цей варіант стане фаворитом.
Кошик порожній