Інградієнти:
Приготування:
1. Готуємо тісто для млинців: вимішуємо молоко, яйця, цукор та сіль і злегка вимішуємо.
2. Додаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто вінчиком. В кінці замісу тіста додаємо олію і залишаємо тісто настоятися.
3. Змащуємо сковорідку олією, розігріваємо її і випікаємо млинці на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
4. Натираємо сир на грубій терці, шинку нарізаємо дрібними кубиками.
5. За бажанням до начинки додаємо мариновані гриби. За допомогою друшляка проціджуємо гриби, після чого дрібно їх нарізаємо.
6. Вимішуємо сир, шинку і гриби. Додаємо майонез та солимо за смаком. За бажанням додаємо також подрібнену зелень.
7. Додаємо до млинців нашу начинку, загортаючи їх у вигляді конвертиків.
Кошик порожній