
Інградієнти:
- Яловичина – 300 г (варене м’ясо)
- Фасоля червона консервована – 1 банка
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зубчика
- Цибуля червона – ½ невеликої цибулини
- Грецькі горіхи – жменька
- Кінза – за бажанням
- Лимонний сік – 1-2 ст.л. (можна замінити яблучним оцтом)
- Оливкова олія
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо відварену яловичину, болгарський перець і червону цибулю соломкою. Щоб позбутися гіркоти цибулі, заливаємо її кип’яченою водою на кілька хвилин, потім зливаємо воду.
2. Подрібнюємо часник, зелень та горіхи.
3. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо салат оливковою олією, додаючи лимонний сік. Солимо та перчимо за смаком.
4. Залишаємо салат на 30 хвилин, щоб настоявся.