Сезон пікніків — це найкращий час, щоб спробувати приготувати ковбаски на грилі. Це смачно, швидко і завжди створює особливу атмосферу, де б ви не були — на природі чи у себе на терасі. Ми зібрали три перевірених рецепти домашніх ковбасок для гриля, які легко втілити в життя. А також поділимося порадами, як зробити ковбаски соковитими та ароматними.
Ідеальне доповнення до смажених на грилі ковбасок – смачні домашні страви та соуси. Магазини та інтернет-магазин “Родинна ковбаска” допоможуть легко замовити їжу з доставкою, купити м'ясо для гриля та інші м’ясні делікатеси, які ідеально підходять для гриля.
Інгредієнти:
Приготування:
Перед смаженням ковбаски можна злегка проколоти зубочисткою — так вони не лопнуть на грилі. Доповніть ковбаски смачними гарнірами і ви отримаєте повноцінний та ситний обід на природі
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі ковбаски ідеально підходять тим, хто хоче щось легше — подавайте їх зі свіжим хлібом і соусами. Куряче філе в рецепті можна замінити на стегно куряче. Це зробить страву соковитішою, але і жирнішою, тому кількість сала можна зменшити.
Інгредієнти:
Приготування:
Ковбаски "Мисливські" — чудовий альтернативний варіант для тих, хто любить пікантні смаки, але не має часу готувати з нуля.Такі сосиски можна лише розігріти на грилі та отримати пікантну та запашну страву.
Хочете ще простіше? Замовте їжу на замовлення — сет готових страв з кобвасками чи копчене сало, і навіть готові святкові меню від “Родинної ковбаски” стануть завжди доречним доповненням до вашого столу.
Кошик порожній