Жоден пікнік чи вечеря на природі не обходиться без запашного м’яса, домашньої ковбаси чи маринованого шашлику. Але саме гарніри й овочі на грилі роблять трапезу повноцінною та гармонійною. Вони додають кольору, текстури та свіжих нот у смакову палітру.
Ми підготували кілька простих і смачних ідей овочевих гарнірів, які легко приготувати на відкритому вогні та сервірувати із копченим м’ясом або курячим філе.
Цей гарнір — класика української кухні. Простий, ароматний і ситний.
Інгредієнти:
Приготування:
Порада: Це ідеальний гарнір до шашлику свинного
Кольоровий, легкий і корисний гарнір до мисливських сосисок або дров’яної ковбаски на грилі.
Інгредієнти:
Приготування:
Корисно знати: Овочеве асорті ідеально поєднується з готовими стравами, які вам швидко привезе доставка їжі від "Родинної ковбаски" — просто додайте улюблені страви до замовлення!
Цей гарнір полюбляють і дорослі, і діти — він солодкий, соковитий і ароматний.
Інгредієнти:
Приготування:
Подавайте з: копченими ребрами
Батат — незвичайний, але дуже смачний гарнір до м’яса або вареної ковбаси.
Інгредієнти:
Соус:
Приготування:
Насолоджуйтесь кожною стравою — вдома, на природі чи в колі друзів. З любов’ю та смаком від "Родинної ковбаски"!
Кошик порожній