Великдень – найважливіше свято у християн. Не дарма кожна господиня прагне здивувати гостей різноманіттям та новизною страв на святковому столі. Крім Великодньої “класики” на кшталт паски, яєць, буженини та ковбаси домашньої, варто обов’язково спробувати щось нове.
Шашлики та інші страви на відкритому вогні можуть стати чудовою альтернативою звичним великоднім наїдкам.
Маринований шашлик з мінеральною водою
Цей рецепт стане чудовим вибором, якщо вам вдалося купити дуже свіже м’ясо. Радимо зупинити вибір на шиї свиній, яка відрізняється соковитістю та м’якістю.
Маринад:
М’ясо наріжте однаковими шматками. Посоліть, поперчіть, засипте нарізаною кільцями цибулею та добре помніть руками. Додайте мінеральну воду та залиште маринуватися на 3-5 годин. Смажте на мангалі чи грилі до готовності.
Власноруч замаринований шашлик – це завжди смачно та святково.Проте часто зручніше купити шашлик маринований. Вибираючи вже замаринований шашлик, обов’язково купуйте його у перевірених виробників, які гарантують найвищу якість та свіжість продукції. Мережа магазинів "Родинна Ковбаска" пропонує своїм покупцям готовий шашлик з найсвіжішого м’яса та добірних спецій з доставкою. Доставка шашлику здійснюється швидко та у зручний час.
Доповніть шашлик овочами, приготованими на грилі та святкуйте з задоволенням!
Улюблена багатьма буженина має більш дієтичну альтернативу – запечену полядвицю.
Якщо ви бажаєте приготувати цю страву самостійно вдома, скористайтеся нашим перевіреним рецептом.
На 1 кг м’яса вам знадобиться:
Полядвицю промийте й обсушіть паперовим рушником. Змішайте інгредієнти для маринаду та натріть ним м’ясо. Залиште маринуватися на 3-4 години (можна довше). Викладіть полядвицю у форму, накрийте фольгою й випікайте при 180°C протягом 40 хвилин. Потім зніміть фольгу й запікайте ще 15-20 хвилин до рум’яної скоринки.
Якщо ж ви не бажаєте витрачати час на приготування маринаду та запікання, можна замовити полядвицю запечену домашню та інші страви домашньої кухні зі зручною доставкою.
Курячі крильця – популярна страва, яка може стати ідеальним доповненням до святкового столу. Посмажити крильця можна як на відкритому вогні, так і в духовій шафі, що робить їх чудовим вибором, якщо є сумніви щодо погоди на Великдень.
Медові крильця
Придбайте крило куряче та відріжте третю фалангу. Зачищені крильця намастіть маринадом (на 1 кг свіжих крилець):
Залиште маринуватися на 1-2 години та запікайте при 180 градусах в духовій шафі 45 хвилин. Або обсмажте на вогнищі до готовності.
Кожна родина дбайливо вибирає страви для великоднього столу, аби світле свято запам’яталося смачними наїдками та їхнім різноманіттям. Проте сучасні реалії часто обмежують нас у часі. Тоді в пригоді стане домашня їжа на замовлення від виробника "Родинна Ковбаска". Перевірена роками якість та довершена рецептура чудово доповнять ваш святковий стіл.
Кошик порожній