Інгредієнти:
Приготування:
Ріжемо м’ясо шматками для стейків, але не дуже грубо (2-3 см).
Змішуємо паприку з гострим перцем і хмелі-сунелі.
Натираємо м’ясо спочатку крупною сіллю, потім сумішшю спецій. І залишаємо його постояти 2 години, для того щоб м’ясо добре просолилося.
Нагріваємо духовку до 220 градусів.
Готуємо деко і окріп. Розкладаємо мариноване м’ясо на решітку. Знизу ставимо деко з окропом.
Готуємо стейки на другому рівні зверху 20 хвилин. Потім перевертаємо. Готуємо з другої сторони ще 25-30 хвилин.
Якщо вода буде закінчуватися, підливаємо ще окріп.
Готуємо соус:
Змішуємо томатну пасту з кількома ложками води, щоб вона отримала консистенцію густого кетчупу. Заправляємо аджикою і подрібненим часником, солимо за смаком. Або розбавляємо пасту соєвим соусом, теж буде смачно.
Викладаємо гарячу свинину на тарілки, поливаємо томатним соусом, який пом’якшить м’ясо та зробить його смак насиченішим.
Наші стейки готові! Смачного!
Кошик порожній