Інградієнти:
Для соусу “Сальса” потрібно:
Приготування:
1. Для приготування такосу обсмажуємо на розігрітій олії свинину (краще брати одразу мариновану), додаємо нарізану півкільцями цибулю та дрібно нарізаний часник.
2. Смажимо свинину постійно, помішуючи до готовності. Перець болгарський нарізаємо тонкою соломкою та чилі кільцями і смажимо разом з свининою до готовності.
3. В кінці додаємо спеції, копчену паприку та боби в томатному соусі. Відставляємо з вогню, додаємо сік лайму та листочки кінзи.
4. Для приготування соусу “Сальса” всі інгредієнти дуже дрібно подрібнюємо ножем. Потім додаємо олію , спеції та добре перемішуємо.
5. Замотуємо в тортильї та подаємо разом з соусом “Сальса”.
Кошик порожній