Інградієнти:
Приготування:
1. Зелень і цибулю миємо і нарізаємо. Ягоди миємо і сушимо рушником. Не обов’язково, щоб це була саме журавлина. Можна використовувати вишню, сливи, родзинки. Якщо це сухофрукти, то перед цим їх треба замочити на півгодини в глибокій чаші, щоб трохи розм’якли.
2. З томатів знімаємо шкірку і пропускаємо через терку, перетворюючи їх в пюре.
3. Курку розділяємо на зручні для смаження шматки невеликого розміру і обсмажуємо в глибокій сковороді або в казані на вершковому маслі.
4. Додаємо в сковороду томатне пюре, тушкуємо 5 хвилин і закидаємо ягоди і зелень. Солимо і перчимо (за смаком).
5. Всипаємо помиту крупу і заливаємо окропом, щоб вода повністю закрила крупу на 0,5 -1 см.
7. Варимо до википання води без кришки. Як тільки рідина випарувалася, зменшуємо полум’я, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 30-40 хвилин. Вимикаємо газ, після чого ще 10 хвилин не відкриваємо кришку.
Кошик порожній