Інградієнти:
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 °С.
2. Обертаємо 1 шматок бекону в середині внутрішньої металевої форми для кексів, щоб вийшли кільця. Ставимо 1 скибочку картоплі на дно форми, зверху розкладаємо рівномірно шматочки солодкого перцю.
3. Запікаємо, поки з бекону не почне витоплюватись жир і бекон не почне засмажуватись по верхніх краях (приблизно 10-12 хвилин).
4. Дістаємо форму з духовки і вбиваємо по яйцю, щоб жовток був усередині кільця з бекону. І знову в духовку випікати, поки бекон не стане хрустким, яєчні білки не застигнуть, а жовтки все ще будуть рідкими (ще приблизно 10 хвилин).
5. Перекладаємо наші «кексики» на тарілку і за бажанням можна посипати цибулею чи додати соус.
Кошик порожній